sunnuntai 24. elokuuta 2014

Toisen esiteinin kapselivaatekkaappi

Alkuun pieni päivitys edelliseen: ensimmäiselle lapselle löydettiin gore-kengät ja tilattiin netistä farkut. Totesimme myös Marimekon taskumekon mahtuvan vielä päälle, joten sekin pääsee käyttövaatteiden listalle.

Myös toisen lapsen kanssa syysvaatteet saatiin shopattua reilun tunnin täsmäiskulla: 3 farkut, 3 kauluspaitaa, 2 hupparia, takki+ulkoiluhousut, gore-kengät. Pari hupparia, iso kasa t-paitoja ja skeittikengät on ennestään. Vajaa 30 vaatetta tulee näistäkin. Asustepuolella tärkeitä ovat lippalakit, joita lapselle on kertynyt lähes kymmenen. Ja ihan oikeasti se käyttää niitä kaikkia säännöllisesti, vaikka olenkin joskus ihmetellyt, miksi niitä pitää niin monta olla.

Tämä lapsi harrastaa enemmän urheilua, joten hänelle on syksyn aikana ostetu niin lajiin tarvittavia varusteita kuin seuran logoilla varustettuja t-paitoja, college- ja ulkoilupukuja. Logottomiksi urheiluvaatteiksi riittääkin lenkkarit, parit verkkarihousut ja t-paidat.


Huvitti huomata, miten sukupuoli vaikuttaa lastenkin kohdalla shoppailun kestoon ja siihen tarkkuuteen, jolla vaatteita valitaan. Toisen kanssa vietettiin kaupoilla kokonainen päivä ja vielä toinen iltapäiväkin, toisen kanssa tehtiin tarvelista, käytiin kahdessa kaupassa ja oltiin tyytyväisiä.

Näin varusteltuina lasten pitäisi pärjätä ainakin siihen saakka, kunnes on toppavaatteiden aika. Kun nyt näin sanon, niin varmasti iskee toiselle tai molemmille kasvupyrähdys, joka jättää nilkat ja ranteet paljaiksi jo ensi kuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti