perjantai 5. syyskuuta 2014

P333 vol3

Starttasin syksyn Project 333 -kauden muutaman päivän myöhässä, koska kotona flunssaisena velour-housut ja -huppari tuntuivat parhaalta ratkaisulta. Tällä kolmannella kierroksella vaatekaapin koostaminen tuntui vaikeammalta kuin aikaisemmin. Tein myös aika monta poistoa: vaatteita, jotka ovat vääränmuotoisia, värisiä, mallisia tai jotenkin muuten epäsopivia nykyisiin tarpeisiini.

Kenkien ja takkien kohdalla pysähdyin taas miettimään. Ne jos mitkä ovat sidoksissä syksyn vaihteleviin säihin. Ballerinat, nilkkurit, kumpparit, korkkarit... Trenssi, sadetakki, villakangastakki, toppatakki... Päätin, että lasken käytössä olevan kerralla kaksi takkia ja kaksi paria ulkoikenkiä, joita voin vaihtaa kelien kylmetessä lämpöisempiin. Edustustilaisuuksia varten listalla on korkokengät, sellaiset aika perustylsät mustat nahkaiset, jotka menevät lähes kaiken kanssa lähes ikuisesti.

2 housut
5 hametta
3 mekkoa
2 kuviollista kauluspaitaa
3 lyhythihaista trikoopaitaa
4 pitkähihaista trikoopaitaa
3 neulepaitaa/takkia
1 bleiseri
2 takkia
2 kengät
1 korkokengät

Uusia ostoksia on tähän mennessä farkkuhame. Myöhemmin syksyllä tarvitsen ainakin yhteen tilaisuuteen pikkumustan tai vastaavan juhlallisemman vaatteen. Arkipukeutumista helpottaisi pari yksiväristä kauluspaitaa ja muutaman itkähihainen trikoopaita joko täydentämään tai korvaamaan nykyisiä, jo elinkaarensa loppupäässä olevia.

Minun ei tarvitse ostaa myöskään sukkahousuja, koska denierejä 15--60 on tullut hamstrattua aiempina vuosina riittävästi myös tälle syksylle. Villasukkia, huiveja ja kämmekkäitäkään en juuri nyt tarvitse lisää (tosin lankatarpeita niihinkin löytyy), mutta joku kevyt syysmyssy saattaisi tulla tarpeen. Tätä asusteosastoa en edelleenkään laske mukaan projektiin, mutta haluan pitää myös niiden määrän kurissa.

Bonusraidoiksi olisi tyrkyllä pari paitaa ja yksi liivi, jotka ovat keskeneräisten neulomusten korissa odottamassa viimeistelyvaiheita: langanpäiden päättelyä, kappaleiden kiinnittämistä ja sen sellaista viheliäistä puuhaa. Jos neulemojo sattuisi palaamaan kesälomaltaan, niin odottamassa on langat muutamaankin neulepaitaan tai -takkiin.

Näillä sovelletuilla säännöillä uskon pysyväni 33 vaatteen rajoissa myös seuraavat kolme kuukautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti