sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Tuliko hävikkiä?

Selvisin Hävikkiviikosta kohtuullisesti. Kerran heitin kompostiin kaksi perunaa, toisena päivänä yhden kolhiintuneen tomaatin. Kun tähän aikaan vuodesta iso osa kasviksista on itse kasvatettuja, niitä arvostaa tavallistakin enemmän ja tulee käyttäneeksi loppuun saakka.

Yhtenä iltana kävimme lähelle avatussa pizzeriassa. Pizzoissa oli meidän makuumme liikaa juustoa, ja niistä jäi osa syömättä. Emme halunneet rasvaa valuvia lättyjä edes mukaamme. Kerroimme kyllä henkilökunnalle, mistä kiikasti.

Toisaalta porkkanannaatit, kurkunpäät ja nuukahtaneet salaatit maistuvat taas pupulle mainiosti. Pari päivää vanhat leivänkantit tuli syötyä balsamicoon ja oliiviöljyyn dippailtuna viinilasillisen seurana lauantai-iltana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti