maanantai 23. kesäkuuta 2014

Aika maalata naama

Meikkipussinikin on keventynyt viime vuosina. En koskaan ole oppinut pitämään meikkivoiteen jättämästä tunteesta kasvoillani. Käytänkin vain Benecosin peitevoidetta tarvittaessa pahimpien epätasaisuuksien peittämiseen.

Arkisen silmämeikin teen Benecosin luomiväriduolla ja ripsivärillä, juhliin lisään rajaukset kynällä. Kulmakarvat pyyhkäisen ojennukseen monikäyttöisellä Lushin Ultrabalmilla. Nykyisen luomiväriduon loppuessa taidan katsastaa saman merkin Quattro-luomiväripaletit.

Huulipunien ja -kiiltojen suhteen olen luovuttanut – kun en osaa käyttää, niin en osaa. Rasvaan huuleni joko Ultrabalmilla tai käsilaukussa kulkevalla Santen huulirasvalla.

Meikkivälineisiini kuuluu pinsetit, ripsientaivuttaja, luomivärisivellin, meikkinkynänterotin ja suurentava taskupeili. Vanulaput ja -puikot ostan marketista luomupuuvillaisina.

Kaikki meikkini ja tarvikkeet mahtuvat mieheltäni aktiivisen vinkkailun jälkeen joululahjaksi saamaani Klo Designin kukkaroon. Tämä on erityisen kätevää niinä aamuina, kun lähden liikenteeseen juuri ja juuri silmät auki saatuani ja meikkaan vasta vaihdettuani lähijunasta kaukojunaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti