torstai 3. heinäkuuta 2014

P333 – havaintoja alkumatkasta

Jo ensimmäistä P333-kautta aloittaessani minusta tuntui, että listalleni tuli liikaa vaatteita. Jokunen vaate listalta jäikin käyttämättä. Osa oli liian kesäisiä, osa liian talvisia. Säiltään toisenlaisena keväänä olisivat pukeutumistarpeetkin voineet olla erilaisia, joten lista oli kuitenkin kokoinaisuutena hyvä.

Haluan myös pestä vaatteet värien mukaan lajiteltuina täysinä koneellisina. Vaikka muun perheen vaatteet konetta omieni lisäksi täyttävätkin, on omassa kaapissani syytä olla sen verran valinnan varaa, etteivät kaikki vaatteet ole yhtä aikaa pesua odottamassa. Ainakaan vielä ei ole tullut kertaakaan sellaista tilannetta, etteikö kaapista olisi jotain päälle pantavaa löytynyt.

Huomasin heti kevätkauden aikana, että ruokaa laittaessani laitoin joka päivä essun tai vaihdoin rönttäpaidan, eli niitä “hyviä vaatteita” tuli suojeltua enemmän kuin aikaisemmin. Olen ollut niin laiska essun käyttäjä, että olen laittanut sen oikeastaan vain leipoessani tai jos tiedän laittavani jotain potentiaalisesti rasva/punajuuri/tomaattiroiskeista ruokaa. Nyt kaksi kivaa esiliinaani pääsevät useammin käyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti