tiistai 1. heinäkuuta 2014

Karvat kuriin

Niin luomu en ole, että antaisin kaikkien karvojeni rehottaa valtoimenaan. Niinpä tähän ikuiseen kitkentäurakkaankin on kertynyt oma tarpeistonsa.

Suhteellisen tummia, pitkiä ja runsaita säärikarvojani yritän taltuttaa Acorellen sokerointivahalla. Mikäli edellisestä vahauksesta on kohtuullisen vähän aikaa, mutta karvoja alkaa olla itseäni häiritsevästi, käytän epilaattoria. Talvisin karvat häiritsevät huomattavasti vähemmän kuin kevään ja kesän mekkokeleillä, mistä puolisoni välillä lempeästi huomautteleekin.

Kainaloihinkin olen joskus jotain vahaa kokeillut, mutta tulos ei mielestäni ollut tuskan arvoinen. Niinpä kainalokarvat saavatkin kyytiä pari kertaa viikossa Gilletten höylällä. Jotkut eettisesti valveutuneet boikotoivat Gilletteä. Itse olen kuitenkin aikoinaan vaihtoteräisen höylän siltä merkiltä hankkinut, joten vaihtoteriä tulee ostettua tarkemmin asiaa pohtimatta. En myöskään usko, että kilpailevat merkit olisivat sen eettisempiä.

Erityisiä sheivaukseen tarkoitettuja vaahtoja tai geelejä en käytä, mielestäni saippua ajaa saman asian. Hienhaju tuntuu pinttyvän nopeammin vaatteisiin heti, jos kainalokarvat pääsevät kasvamaan yhtään pidemmiksi. Ehkä tämäkin olisi vain tottumiskysymys, mutta vielä en ole keksinyt tarpeeksi hyvää syytä totuttaa itseäni karvaisiin kainaloihin.

Bikinirajojen karvoitukselle en ole vielä keksinyt muuta hyvää ratkaisua kuin bokserimalliset bikinihousut. Yritän kuitenkin aika ajoin siistiä pahimmin reisille röyhyäviä karvoja vahalla tai epilaattorilla. Tulokset eivät kestä kovin pitkään, mutta eipä onneksi Suomen uimarantakelitkään – pari kuukautta jaksan nysväillä ja hoitaa ärtynyttä ihoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti